25/10/12; afscheid Sea Life en een nieuw begin

Afgelopen maanden waren lekker druk met Sea Life en een hoop lezingen. Half september zijn mijn man en ik op vakantie geweest in Italie.

Net daarvoor hadden Sea Life en ik besloten dat het tijd was dat hun eigen medewerkers de trainingen overnemen. Het zijn alle ontzettend gemotiveerde mensen met een waanzinnig groot hart voor alle dieren die daar verblijven. Daar heb ik echt respect voor. Ik wens hun heel veel succes. Het was een hele bijzondere ervaring om met zulke dieren en mensen te mogen werken!

Ik wil nog steeds 1 eindfilmpje maken van TickTock en Ernie, daar was ik voor de vakantie al aardig mee opgeschoten. Helaas zal het er de komende tijd niet echt van komen. High Five met je konijn komt nu ook in het engels uit! Het boek is inmiddels vertaald en ligt bij Marc Boom om opgemaakt te worden. Ik heb een nieuwe facebookpagina aangemaakt: http://www.facebook.com/rabbittrainer. Komende week zal ik werken aan filmpjes om deze van engelse ondertiteling te voorzien, zodat ze als reclame op YouTube te zien zullen zijn.

Daarnaast heb ik nog zoveel ideeen en plannen! Ik wil nog een boek gaan schrijven over konijnen met als onderwerp spelen, een boek over Cavia's. Jazzy en Twister zijn inmiddels behoorlijk gegroeid! en er komt nog een boek (lang termijn) over katten. Daarnaast ben ik met nog wat projecten (koijn) bezig. Daar zal ik volgend voorjaar meer over vertellen.

De komende tijd zal ik af en toe wat schrijven, maar ik vrees dat ik niet zo'n hele doorgewinterde blogger ben ;-). Met horten en stoten zal er soms veel en soms weinig nieuwe dingen staan.

Fijne dag!