Bunny-Nature

Heb je vragen over Bunny-Nature? Wij helpen je graag met een goed, snel en gratis advies op maat.
We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur op telefoonnummer: 0318-531275. Of neem dan contact op met de Konijnen Academie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De ideale voeding voor kleine knaagdieren en konijnen nu verkrijgbaar

Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny om voor kleine zoogdieren de optimale, gezonde voedingen te produceren afgestemd op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoefte van de dieren. Ook heeft de voeding een positief effect op het gedrag en zorgt voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij het dier.

Overstappen op een verantwoorde manier:
Veranderen van voeding kan, maar wel geleidelijk. Daarom is het belangrijk dat dit in de juiste stappen gebeurd. Heb je hier vragen over helpen we uiteraard graag.

Ga je voor het eerst Bunny konijn- of knaagdiervoeding geven dan moet je hier op letten :

  1. Voor het overstappen geef eerst één of twee zakken Bunny Shuttlevoer. Dit om de overgang naar ander voer makkelijker te maken.
  2. De eerste dagen zal het dier veel eten, omdat het onbeperkt gegeven mag worden. Schrik niet, dit zal tijdelijk zijn!
  3. Er wordt weinig gegeten maar dit gaat na een paar dagen weer over. Vergelijk de fase met het overstappen van fastfood eten naar een gezond vegetarisch menu.
  4. Er kan tijdelijk minder hooi gegeten worden. Het voer bevat 42 verschillende planten met 3 verschillende vezellengtes waardoor dit het minder hooi eten opvangt.
  5. Blijft het dier weerstand aanhouden? Neem dan contact op met de Konijnen Academie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0318-531275.