Fun met je bun! - Workshop kind en konijn (Breda)

Oké, je hebt een konijn en daar zorg je goed voor. Maar wist jij dat je konijn meer nodig heeft dan alleen een fijn hok en goed voer? Een konijn wil bewegen, spelen en actief zijn. Door allemaal leuke dingen met je konijn te doen, worden jullie echte maatjes.

Maar wat voor een dingen kun je je konijn allemaal leren? En hoe pak je dat aan? Wat vinden konijnen echt geweldig? En wat is niet zo’n goed idee? Dat leer je allemaal tijdens de cursus ‘Fun met je bun’.

Dit zijn wat leuke dingen die we gaan doen:

  • - Meer leren over konijnen, hun gedrag en wat ze nodig hebben
  • - Over verzorging en optillen
  • - Je konijn op schoot leren springen
  • - Je konijn allerlei (denk)spelletjes leren
  • - Je konijn trucjes leren (zoals high five)
  • - De kooi versieren (zodat het niet zo saai is als jij op school zit)

Aan het eind van de cursus ga je naar huis met een mooi, zelfgemaakt cadeau voor je konijn!

Oh ja…je konijn mag trouwens thuis blijven. Tijdens de cursus werken we met de konijnen van Bernice. Zo leer je het beste hoe je je eigen konijn kunt gaan trainen. Zeker weten dat het je lukt! 

Aanvullende informatie voor ouders:

Een konijn is een fijn huisdier en een echt maatje voor uw kind. Mits het de juiste verzorging krijgt en genoeg te doen heeft. Juist door op een verantwoorde manier te spelen met het konijn, krijgt uw kind een hechte band met het huisdier. Het aanleren van spelletjes en trucs geeft het zelfvertrouwen van uw kind bovendien een echte boost.

De cursus ‘Fun met je bun’ is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Soms zijn kinderen al eerder enorm geïnteresseerd in dieren. Natuurlijk zijn ook de jongste konijnenliefhebbers van harte welkom. Twijfelt u of uw kind te jong is? Neemt u dan gerust contact op om te overleggen. Er is altijd de optie van een privé-cursus.

Tijdens de cursus is steeds plek voor maximaal acht kinderen. Hierdoor is er een persoonlijke, veilige sfeer en genoeg aandacht voor ieder kind. In principe doen de kinderen mee zonder hun ouders, maar wanneer uw kind dat erg spannend vindt, kunt u dit aangeven. Vaak is het niet erg als er een ouder op de achtergrond aanwezig is.

Deze workshop wordt in de winkel van Chews and Nibbles gegeven, telefoonnummer: 076-562 0684.
Voor vragen of aanmeldingen; vraag naar Berry of Jeroen.

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 18-10-2017 15:30
Einddatum 18-09-2017 17:30
Locatie Chews & Nibbles

Locatie Kaart