Help, mijn konijn bijt!

Heb jij een konijn dat grommend of bijtend naar je toe komt? Probeert hij te bijten als je zijn voerbak wegpakt? Misschien durf je hem niet eens te aaien? Konijnen bijten niet zo maar; er zijn verschillende redenen. Samen gaan we op zoek naar waarom je konijn dit doet. Pas als je weet waarom, kun aan het gedrag gaan werken.

Tijdens deze cursus leer je het gedrag te begrijpen en krijg je handvatten waarmee je dit gedrag zo veel mogelijk kunt ombuigen. Je leert wat je wel en wat je beter niet kunt doen om het probleem op te lossen.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met de konijnen van Bernice Muntz. Wel staan de konijnen van de cursisten centraal (zie ook de extra informatie bij ‘inschrijven’). De insteek van deze cursus is dat jij leert hoe je kunt omgaan met het bijtgedrag van je konijn. Met de opgedane kennis kun je thuis direct aan de slag.

Extra:
Bij inschrijving ontvang je een email met vragen over jouw persoonlijke situatie en je doelstelling. Zo kan de cursus zoveel mogelijk op maat gemaakt worden.

Voor wie?
Voor iedereen die een bijtend konijn heeft, maar zeker ook voor mensen die met konijnen werken. Denk aan dierenasielmedewerkers, medewerkers van een dierenwinkel, paraveterinairen, etc.

Jonge konijnenliefhebbers vanaf 14 jaar zijn ook van harte welkom.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-08-2017 19:00
Einddatum 23-08-2017 21:30
Aantal plaatsen 3
Prijs per persoon €60.00
Locatie Dierentrainer, Leidschendam
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart