Basiscursus konijn

Stel je hebt konijnen in huis en je bent heel erg geïnteresseerd in deze dieren. Je wilt net even wat meer weten dan alleen maar een standaard lezing. Of je denkt erover om in de toekomst professioneel met konijnen te werken? Dan is dit de cursus voor jou.

Wil je echt van de hoed en de rand weten over het houden van konijnen? Niet steeds hier en daar een losse cursus volgen, maar meer de diepte in? Dan is dit een geschikte cursus voor jou. Een hele dag lang duiken we in de wereld van het konijn. Wat heeft het dier nodig om zich goed te voelen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe knip je nu de nagels en hoe behandel je een konijn? Dat en nog heel veel meer komt tijdens deze cursus aan bod. Tijdens de cursus brengen we het geleerde direct in de praktijk en oefenen we met optillen, nagels knippen, etc.

Inhoud:
Huisvesting
Voeding
Zindelijkheid
Slopende konijnen, wat te doen?
Gedrag en communicatie
Verzorgen (nagels knippen, optillen)
Denkspellen aanleren
Opvoeden
Trainen, de basis

Voor wie?
Voor iedereen die konijnen heeft. Ook heel geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen in aanraking komen. Denk aan paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers, mensen die op kinderboerderijen werken, etc.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Waar?
Bij Chews & Shelter, Concordiastraat 27, 4811 NA Breda
In deze straat is ook een parkeergarage te vinden.

Vragen of aanmelden?
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de winkel of opvang bij Chews & Nibbles.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-03-2019 10:30
Einddatum 17-03-2019 16:30
Prijs per persoon €95.00
Locatie Chews & Nibbles

Locatie Kaart