Week 4: Rabbitdance en behendigheid

Schreef ik afgelopen week nog dat ik Blue amper kon trainen omdat hij zo aan Jill hangt, gaat het nu al een stuk beter! We trainen elke dag een paar minuutjes en je ziet dat hij per dag iets langer bij Jill weg kan blijven. Sinds gisteren weer rabbitdance en behendigheid erbij gepakt. Rabbitdance: twist (dus een rondje maken), achtje draaien tussen benen, weave (tussen benen weven) en rond (diverse objecten), naast en volgen. Behendigheid: het springen over 2 hindernissen, door een tunnel, over de wip, blijven op een plank, en door een andere hindernis. Voor de oefeningen schuif ik onze twee kleden aan elkaar zodat hij een niet glade ondergrond heeft. Op dit moment kan ik de targetstick nog niet afbouwen. Ik ben ook erg benieuwd hoe lang dit gaat duren (dan denk ik aan maanden). Het belangrijste is dat we samen een hoop lol hebben.