Week 3: Spelletjes testen

Time flies when you'r having fun....

Afgelopen week en dagen waren erg gezellig. Er is niet heel veel bijzonders gebeurt. Jill en Blue genieten van elkaar. Hoewel Blue nog erg veel sproeit en veel op Jill rijdt. Soms is het sneu voor Jill en ik hoop dan ook dat Blue gauw iets rustiger (qua rijden) wordt. Jill blijft er echter rustig onder en je ziet dat ze echt een " close" stel zijn. 

Elke ochtend en avond lopen ze een aantal uur los. Er ligt een groot kleed voor hun kooi en daar zitten en spelen we vaak met hen. Jill loopt nu iets minder los dan voorheen. Zij kon zonder supervisie in de woonkamer lopen. Met Blue erbij kan dat (voorlopig) even niet. Hij is nu eenmaal een ondernemend mannetje.

We hebben van Pets place een grote doos met speeltjes gekregen om uit te testen. Erg leuk. Allerlei spelletjes van Nina Ottenson. Binnenkort zal ik een filmpje maken welke in de winkel te zien is. Daarnaast kregen we een aantal ballen van zeegras, wilgentakken, kunststof en ander materiaal, een tunnel en een nachthok van een grassoort. De balletjes van kunstof waren het minst interessant. De eetbare ballen zijn altijd een succes.

Heel af en toe train ik met Blue. Dat gaat niet slecht, maar meestal is het een paar minuten en dan wil hij weer bij Jill zijn. Ik ga er langzaam aan werken dat hij het wel kan handlen, maar denk dat dat wel eventjes gaat duren. Dat geeft niet, dat mag.