Dag 12: Dagje Hilversum

Zaterdag, radio cappucino dag. Om 09.30 uur vertrekken we uit Den Haag naar Hilversum.  Ik heb weer een beetje een stem, wel zo prettig.

Daan zit in de transportkooi achter mij en tijdens de reis neemt hij brokjes aan, wat een goed teken is. Eenmaal uit de auto is het best nog wel een eindje lopen en hoe rustig (en voorzichtig) je ook loopt; hij was wel wat gestrest toen wij het eenmaal in de ren zette. Ik had meer het idee van het lopen (en schommelen) dan van de autorit.
Het radio programma is eigenlijk relatief rustig (geen harde muziek, geen rook, geen onverwachte bewegingen). We hadden een mooi hoekje gevonden en in het begin wilde hij zijn kooi niet uit. Na een kwartiertje begint hij toch langzaam te verkennen.


Brokjes aannemen doet hij niet (weet je dus meteen dat de stress wel hoger is dan in de auto), maar hij hobbelt wel lekker wat rond. Na een half uur geprobeerd of hij High Five wil geven, op dat moment gaat hij echt languit op het tapijt liggen. Een grote gaap en al liggend neemt hij (bijna beleeft) een brokje aan. Opstaan? Hoog? Naah, ik heb het wel even gezien zie je hem denken.

Iedereen van het radio programma valt ongeveer op zijn knieën, en meneer ligt er lekker… Welkom in de wereld van het konijn ;-)


Eenmaal thuis was ik toch een beetje bezorgd of het niet teveel voor hem was. Gelukkig begint hij meteen te eten (en poepen) zodat ik opgelucht de kamer weer verlaat. Blue sjeest ondertussen heen en weer want die had nog niet veel meegemaakt die dag. In de avond besluit ik nog even met Blue te trainen. Pfff, die had peper in zijn achterste.  Als een kanon raced hij achter de targetstick aan; hier, weave, cirkel, twist, het maakt hem niet uit. Bij de twist kan ik al een beetje mijn targethulp afbouwen. Morgen zal ik het filmen.
Overigens heb ik er gisteren bij konijn - video's een paar filmpjes opgezet waaronder een paar korte van Rabbitdance.

nb: schrijf ik in dag 9 dat hij zoveel energie heeft? Ik denk dat ik mijn mening moet bij stellen. Daan is gewoon erg nieuwschierig, en vermoed dat hij daarom de ren is uitgesprongen. Hij heeft zijn draai in de ren nu gevonden en is eigenlijk rustiger dan Blue (op dit moment schrijf ik er maar gauw bij...)