Coach mens

.

Over missie, visie, en passie
Hoe kun je privé of zakelijk het beste uit jezelf halen? Oude patronen doorbreken. Meer ontspanning en plezier ervaren? En vooral jezelf zijn. Op professioneel of persoonlijk vlak.

Ik luister, en stel vragen, help je waar nodig met loslaten voor wat niet meer nodig is. Waardoor je de mogelijkheid krijgt om anders met een persoonlijke of zakelijk uitdagingen om te gaan en jezelf kan ontwikkelen. Zodat jij je doel bereikt en kan stralen.
Je bent van harte welkom met je vragen, ook als je deze nog niet helemaal helder hebt, en er ‘iets knaagt’. Samen komen wij tot de kern.

Missie
Als coach en trainer werk ik vanuit mijn hart, met verbindende of geweldloze communicatie als basis. Dit is een wijze van communicatie ontwikkeld door Marshall Rosenberg die empathie als rode draad ziet om in verbinding met jezelf en met elkaar te komen.

Visie
Mijn kracht is om nabij je te zijn en je te inspireren om nieuwe inzichten op te doen. Ik luister met aandacht, houd je een spiegel voor, geef je liefdevol en met scherpte terug wat ik ervaar, en deel mijn visie daarop als dit aan de orde is. Altijd met als doel gevoelens en behoeftes duidelijk te krijgen. Alles van jou mag aanwezig zijn en ik zal je uitdagen om jezelf te laten zien en horen. Mijn aanpak is individueel, met empathie en compassie. Rustig, maar ook enthousiast en een vleugje humor.

Specialisatie
Bernice is gespecialiseerd in stress en burn-out klachten. Zij heeft hiervoor een verdiepingsopleiding gevolgd.

Wat kun je bespreken?
Dat kan van alles zijn. Misschien voelt je je opgejaagd en lig je ’s nachts te piekeren. Van het bespreken van problemen op je werk, ergens te veel of te weinig van hebben. Wellicht zoek je meer balans in werk of privé. Zit er angst, verdriet, woede, frustratie je in de weg?  

o   Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
o   Wil je zelf inzicht in denken, voelen en doen?
o   Patronen doorbreken
o   Ontdek je valkuilen en kwaliteiten
o   Persoonlijke groei
o   Wil je meer zelfverbinding ervaren?
o   Wil je het verleden beter verwerken en afsluiten
o   Wil je balans tussen privé en werk?
o   Ben je bang om te falen?
o   Houd je jezelf klein?
o   Wil je weer stralen en plezier hebben in het leven?

Hoe?
De sessies kunnen zowel live als digitaal plaatsvinden. Wil je live afspreken? Dan kijken we naar een plek in de buurt van Leidschendam/Den Haag. In een bos, in het park of bijvoorbeeld op het strand.

Heb je een hond? Dan zou je er over na kunnen denken deze mee te nemen. Graag overleg ik dit van te voren.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen neem dan contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

                “Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek: daar ontmoet ik je graag".
                 Rumi

Kosten
De hier onderstaande bedragen voor particulieren zijn inclusief BTW. Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven. Hiervoor maak ik graag een offerte.
Kennismaking                      30 minuten (live of digitaal)                                   Kostenloos
Intake gesprek                     60-80 minuten (live of digitaal)                             € 80,-
Individuele sessie                60 minuten (live of digitaal)                                   € 80,-
Drie sessies                        3 x 60 minuten (live of digitaal)                             € 230, -

Vergoedingen
Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Particulier
Het komt regelmatig voor dat een werkgever een coachingstraject vergoedt. De meeste werkgevers hebben jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Informeer bij je werkgever voor de mogelijkheden.

Ondernemer
De kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij de belastingdienst.

Betaling
Betaling vindt plaats na afloop van de sessie middels een factuur.

Annulering
Afspraken dienen, uiterlijk 24 uur voor de sessie geannuleerd te worden. Bij niet annuleren of bij annulering binnen 24 uur voor de sessie behoudt de coach zich het recht om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Geheimhouding
De coach zal alle informatie betreffende de cliënt die zij verkrijgt bij de uitvoering van haar diensten vertrouwelijk behandelen en deze informatie niet aan derden vertrekken, tenzij de coachee toestemming heeft verkregen.