Bernice is auteur van verschillende boeken

Eind 2011 verscheen het boek "High Five met je konijn". “Het was een lang gekoesterde wens om al mijn kennis en ervaring met konijnen op papier te zetten. Ik hoop dat het bijdraagt aan de bewustwording dat konijnen waanzinnig leuke huisdieren zijn!". Het boek is ook beschikbaar in het Engels onder de naam "High Five with your Rabbit". In mei 2013 verscheen het tweede boek "Het gelukkige konijn" van haar hand.

Inmiddels is ook haar caviaboek verschenen; "De gelukkige cavia". Een boek met veel informatie over het verzorgen, het opvoeden en trainen en spelen van cavia's. Lees alles over hoe je een cavia tam kan maken, over hoe je een cavia gedeeltelijk zindelijk kan maken, en wat probeert een cavia nu eigenlijk te vertellen? Dat en nog veel meer valt in het nieuwe caviaboek te lezen.

In de toekomst wil Bernice nog een boek schrijven over hoe je konijnen het beste kan koppelen. Iets wat voor veel stress en problemen zorgt, zowel voor konijnen als hun eigenaren.

High Five met je Konijn

High Five met je Konijn

Het boek 'High Five met je konijn' is een uniek boek voor iedereen die met konijnen omgaat. Konijnen worden vaak in een klein hok gehouden en leiden een saai leven. Onnodig! In High Five met je konijn lees je welke verzorging je konijn nodig heeft. En hoe jullie samen kunnen genieten van een goed en gezellig leven.

Lees verder

Het Gelukkige Konijn

Het Gelukkige Konijn

Of een konijn wat kan leren? Nou en of! Het gelukkige konijn staat stampvol leuke activiteiten die je samen met je konijn kunt doen. Met behulp van duidelijke foto’s kun je stap voor stap zien hoe je konijn de leukste (denk)spelletjes en oefeningen aanleert. Dit boek is geschikt voor alle konijnenliefhebbers van 8 tot 108 jaar oud.

Lees verder

De Gelukkige Cavia

De Gelukkige Cavia

"De Gelukkig Cavia" is een boek voor alle (jong) volwassenen die meer willen weten over cavia’s. Of je nu een enthousiaste cavia-eigenaar bent, een ouder die een kind cavia’s gunt, of professioneel werkt met cavia’s. Door meer met dit leuke huisdier bezig te zijn wordt het dier deel van het gezin, versterkt dit jullie onderlinge band en wordt het leven van je cavia een stuk interessanter.

Lees verder

High Five with your Rabbit

High Five with your Rabbit

The book High Five with your rabbit is a unique book for anyone who has a rabbit. More often than not, rabbits are confined to a small space and have a relatively boring existence. This does not have to be the case! In High Five with your rabbit you learn about the kind of care your rabbit needs and how both you and your rabbit can have a more rewarding experience together.

Lees verder