Het gelukkige konijn

HGK Cover VK

Of een konijn wat kan leren? Nou en of! Het gelukkige konijn staat stampvol leuke activiteiten die je samen met je konijn kunt doen. Met behulp van duidelijke foto’s kun je stap voor stap zien hoe je konijn de leukste (denk)spelletjes en oefeningen aanleert. Dit boek is geschikt voor alle konijnenliefhebbers van 8 tot 108 jaar oud.

Lees alles over:

 • Verzorging
 • Voeding
 • Het aanleren van zindelijkheid
 • Hoe blijft je konijn in topvorm?
 • Waar wordt een konijn nu echt gelukkig van?
 • Recepten voor ieder konijnenfeest
 • De allerleukste konijnenspelletjes

Bernice hoopt dat mensen door het lezen van haar boek een andere kijk op hun konijn krijgen, nieuwe ideeën opdoen en samen met hem vele uren speelplezier beleven. Zij hoopt dat er steeds meer huiskonijnen gehouden worden op een gelukkige en konijnwaardige manier. Want dat heeft dit leuke huisdier dubbel en dwars verdiend!

Tweede druk. Uitvoering: full colour en hardcover 276 pagina's. ISBN 978-90-817713-6-8 NUR 431. Zie hier voor een aantal voorbeeld pagina's.

Verkoopprijs: € 18,50, inclusief verzendkosten binnen Nederland. 
Woonachtig in het buitenland? Neem even contact op zodat we samen kunnen kijken naar de beste verzendmogelijkheid.
Bestel het boek direct hieronder via het formulier, zodat u hem snel in huis heeft!

 • Bestelling van boek: Het gelukkige konijn

  iDEAL Mollie

 • HGK Cover VK
  Verbeter de band met je konijn! Ervaar hoe leuk een konijn als huisdier kan zijn.

  Wilt u het boek direct bij Bernice bestellen vanuit België? Geen probleem, wij verzenden hem snel voor u.

  Maak dan 25 euro (18,50 euro plus de verzendkosten) over naar Fit2gether, Leidschendam, Nederland
  IBAN: NL53 INGB 0009 2370 55  en BIC/SWIFT INGBNL2A

  o.v.v. "Het gelukkige konijn".

  Let op: op een bankoverschrijving worden de volledige adresgegevens niet meegestuurd. Stuur dus ook een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het adres.

  Bent u distributeur van boeken in Belgie en wilt u de boeken van Bernice aan uw assortiment toevoegen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 70 3202315. Het boek is voor de groothandel ook te bestellen via het Centraal Boekhuis.


  Uitvoering: full colour en hardcover 276 pagina's. ISBN 978-90-817713-6-8

 • "Het welzijn van konijnen is vaak onderbelicht. Het gelukkige konijn levert op een prettige en boeiende manier een goede bijdrage aan een verantwoorde omgang met konijnen. Ik steun dit boek daarom van harte."

  Frank Dales, Dierenbescherming


  "Bernice weet als geen ander over te brengen waarom konijnen zo leuk zijn en wat je konijn van jou nodig heeft. En ze brengt het bovendien zo enthousiast dat je waarschijnlijk al met hem aan de slag bent voor je het boek uit hebt! Voor mij is dit boek echt dé aanrader van het jaar. Niet alleen je konijn wordt er gelukkig van, jij en je konijn sámen worden er gelukkiger van."

  Sacha Gaus, Martin Gaus Academie


  "Verplichte kost voor iedereen met konijnen. Van verzorging tot entertainment, het staat allemaal in dit boek. Ervaar hoe intelligent en aanhankelijk konijnen kunnen zijn door ze uit te dagen met spelletjes en verwen ze met een high tea. Van dit boek genieten jullie beide."

  Stijn Peters, Dierenarts