Workshop; Angstig konijn

Heb jij ook een konijn dat vaak in elkaar gedoken zit of zich verstopt of wegrent als je hem wilt aaien? Veel mensen hebben een angstig konijn. Maar hoe ga je daarmee om? Hoe leer je bijvoorbeeld dat het knippen van de nagels niet zo eng is? Dat en meer leer je tijdens deze cursus.

 

Thema’s die we bespreken zijn:

  • Angstgedrag: normaal of niet?
  • Lichaamstaal - herkennen en toepassen
  • Stress reduceren
  • Angstgedrag ombuigen
  • Trainen voor meer zelfvertrouwen
  • Hoe aaien aan te leren
  • De verzorging van het angstige konijn
  • En nog veel meer.

Tijdens de cursus wordt dieper ingegaan op het specifieke angstgedrag van de konijnen van de deelnemers. Om de cursus zoveel mogelijk op maat te maken, vraag ik u bij inschrijving door te geven waar u in de praktijk tegenaan loopt.

Het is echter niet nodig deze konijnen mee te nemen naar de cursus. Ze mogen thuis in hun vertrouwde omgeving blijven; er wordt gewerkt met de konijnen van Bernice. Met de opgedane kennis en adviezen kan je thuis direct zelf aan de slag.

Begeleiding na de cursus
Indien gewenst kan je na de cursus per email contact blijven houden over het angstige konijn/de konijnen, zodat Bernice verder meedenkt en meehelpt.

Voor wie ?
Voor iedereen met een angstig konijn. Ook heel geschikt voor mensen die beroepsmatig met (angstige) konijnen in aanraking komen. Denk aan paraveterinairen, dierverzorgers, dierenwinkelmedewerkers, enzovoorts.

Wat kost het?
De kosten van deze cursus bedragen 50 euro. De cursus duurt 2 uur tot 2,5 uur en wordt afgesloten met een certificaat. We werken in kleine groepen van maximaal 4 personen.

Extra:
Bij inschrijving ontvang je een email met vragen over jouw persoonlijke situatie en je doelstelling. Zo kan de cursus zoveel mogelijk op maat gemaakt worden.

Activiteitgegevens

Startdatum 21-02-2018 19:30
Einddatum 21-02-2018 22:00
Aantal plaatsen 4
Prijs per persoon €50.00
Locatie
Dierentrainer, Leidschendam
Mauvelaan 13
Dierentrainer, Leidschendam
€50.00 4